Koninklijke Luchtmacht

Overzicht actuele vacatures

Het handhaven van vrede en veiligheid vanuit de lucht is de hoofdtaak van de Koninklijke Luchtmacht, één van de vier onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. De Luchtmacht is misschien wel het meest aansprekende onderdeel van defensie vanwege het geweldige materieel. Kom meer te weten over werken bij de Luchtmacht en het vinden van actuele vacatures. Tevens informatie over het bijwonen van een Infodag en de Luchtmachtdagen.

Werken bij de Luchtmacht

De Luchtmacht is een grote organisatie met duizenden werknemers. De Luchtmacht wordt gekenmerkt door vele bijzondere functies waarvan de vliegerfuncties natuurlijk het meest aanspreken. De Koninklijke Luchtmacht is actief over de hele wereld. Behalve vliegers (straaljagerpiloten, helikopterpiloten, enzovoorts) werken er bij de Luchtmacht ook technici, artsen, luchtverkeersleiders, brandweer, enzovoorts. Als werknemer van de Luchtmacht mag je diverse opleidingen volgen en verdien je meteen een goed salaris. Voor studenten is er de mogelijkheid om stage te lopen bij de Koninklijke Luchtmacht.

Actuele vacatures

Vacatures zijn er volop bij de Luchtmacht. Vaak is het zelfs mogelijk om direct online te solliciteren. In onderstaande overzicht zijn de actuele vacatures bij de Luchtmacht te vinden:

Vacatures van Indeed

Bron: ministerie van Defensie

Infodagen

Door het hele land door worden er jaarlijks honderden Infodagen georganiseerd. De Infodagen zijn in het leven geroepen om geïnteresseerden informatie te bieden over het werken bij defensie en wat het inhoudt om een bepaalde functie te bekleden. Wat is bijvoorbeeld het vereiste opleidingsniveau en wat zijn goede tips om een baan binnen te slepen? Je leert het allemaal tijdens de gratis Infodagen. Kom meer te weten over het inschrijven voor de Infodagen.

Luchtmachtdagen

Een van de bekendste, meest spectaculaire en gratis te bezoeken evenementen zijn de Luchtmachtdagen. Befaamd zijn de vliegshows, maar de Luchtmachtdagen staan ook deels in het teken van het werven van nieuw personeel. Bezoek de Luchtmachtdagen daarom als je graag meer informatie wilt over het werken bij de Luchtmacht. Kom meer te weten over de eerstvolgende Luchtmachtdagen.

Meer informatie