Infodagen Defensie

Leer Defensie beter kennen als werkgever

Wanneer je graag bij Defensie wilt werken is het aan te raden en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk om één van de Infodagen te volgen. De Infodagen zijn in feite voorlichtingsdagen over bepaalde functies. Er worden per jaar honderden Infodagen georganiseerd op locaties door het hele land. Schrijf je snel in voor een van deze Infodagen, Voorlichtingsdagen of Kennismakingsdagen en geef je carrière bij Defensie een goede start. Onderstaand kom je alles te weten over de Infodagen van Defensie.

Infodagen

De mogelijkheden van werken bij Defensie zijn enorm. Het aantal soorten banen en functies is haast niet te tellen. Door dit woud aan soorten vacatures is het soms niet eenvoudig om te achterhalen welke vacature goed bij je past en wat er zoal bij komt kijken. Defensie organiseert daarom ieder jaar honderden Infodagen. Behalve Infodagen zijn er ook speciale kennismakingsdagen en voorlichtingsdagen. Er zijn geen Infodagen voor de Marechaussee, alleen voorlichtingsdagen.

Overzicht Infodagen

Een overzicht van alle Infodagen die binnenkort plaatsvinden is te raadplegen op deze pagina. In totaal zijn er het honderden. Om de ideale Infodag te kunnen vinden is het mogelijk om een selectie te maken. Geef bijvoorbeeld aan waar je woont (plaatsnaam of postcode), in welk krijgsmachtonderdeel je interesse hebt (Landmacht, Marine, Marechaussee of Luchtmacht), of je op zoek bent naar een infodag, voorlichtingsdag of kennismakingsdag, de opleiding die je gevolgd hebt en het vakgebied waarbinnen je graag zou willen werken. Je kunt kiezen uit de vakgebieden bouw, gevechtsfuncties, ondersteunende diensten, reservisten, techniek, vliegen, beveiliging, geneeskunde, logistiek, politietaken, specialisten of varen.

Programma Infodagen

Tijdens de Infodagen krijg je informatie over wat een job inhoudt, wat er voor eisen worden gesteld qua opleidingen, enzovoorts. Ook zijn de Infodagen ideaal om jezelf optimaal voor te bereiden op een eventuele sollicitatie inclusief informatie over de sollicitatieprocedure. Wie een Infodag bijwoont zorgt ervoor dat hij of zij een voorsprong neemt op anderen die ook willen solliciteren op een functie.

Aanmelden

De Infodagen van Defensie vinden plaats in het hele land waardoor je vaak niet ver hoeft te reizen om er één bij te wonen. Bij iedere Infodag is informatie gegeven over bijvoorbeeld minimale en maximale leeftijd zodat je weet of het bij je past. Heb je een interessante Infodag gevonden? Je kunt jezelf direct online aanmelden. Hiervoor zal je wel een profiel moeten hebben op de Werken bij Defensie website.

Meer informatie