Koninklijke Marine

Overzicht actuele vacatures

De Koninklijke Marine is één van de onderdelen van de Nederlandse krijgsmacht. De Marine heeft de focus liggen op water en zee, maar daarmee zou je de organisatie tekort doen. De Marine is actief op tal van vlakken en heeft als hoofddoel het beschermen van onze veiligheid. Onderstaand zijn actuele vacatures opgesomd inclusief informatie over de mogelijkheden er te werken, het bezoeken van Infodagen en de Marinedagen.

Werken bij Marine

Werken bij de Marine betekent werken in een grote en complexe organisatie. Een organisatie ook met enorm veel mogelijkheden. Als werknemer bij de Marine heb je kansen om eens ergens te komen, de Nederlandse Marine is namelijk wereldwijd actief. Marine beschikt over onderzeeërs, fregatten, enzovoorts. Maar de Marine is meer dan schepen alleen. Zo zijn er de Korps Mariniers, technici, werknemers die gewoon 'op de wal’ werkzaam zijn, brandweer, opleiders, artsen, hydrografen en ga zo maar door. Behalve veel bijzondere ervaringen zal je bij de Marine ook een prima salaris verdienen en mag je opleidingen volgen. Zit je nog op school en wil je toch bij de Marine werken? Overweeg dan een stage te lopen bij Marine.

Vacatures

Op elk moment zijn er vacatures bij de Marine. Onderstaand volgt een overzicht van actuele vacatures, op de meeste vacatures kan je direct solliciteren:

Vacatures van Indeed

Bron: ministerie van Defensie

Infodagen

Misschien heb je wat moeite om te bepalen welke vacature bij de Marine het best bij je past. Want wat houdt een functie precies in, wat moet je gaan doen zodra je in dienst bent, enzovoorts. Om hier een beeld van te krijgen is het zeer verstandig om jezelf in te schrijven voor de Infodagen van de Marine. Kom meer te weten over de gratis Infodagen op deze pagina.

Marinedagen

Een andere goede manier om te leren wat het inhoudt om te werken bij de Marine is de Marinedagen bezoeken. De Marinedagen zijn de open dagen van de Marine, deze dagen vallen naar alle waarschijnlijkheid pas weer in 2020. Behalve volop spektakel kan je tijdens de Marinedagen ook alles te weten komen over werken bij de Marine. Kom meer te weten over de eerstvolgende Marinedagen.

Meer informatie