Koninklijke Marechaussee

Overzicht actuele vacatures

De Koninklijke Marechaussee is een van de onderdelen van de Nederlandse Defensie. Wist je dat de Marechaussee eigenlijk een politieorganisatie is, maar dan met een militaire status. Marechaussee bemoeit zich onder andere met bewaking en beveiliging of wordt bijvoorbeeld ingezet als grenspolitie. Er zijn altijd vele vacatures bij de Marechaussee. Kom meer te weten over het werken bij de Koninklijke Marechaussee zoals hoe je actuele vacatures vindt en hoe je voorlichtingsdagen kunt bijwonen.

Werken bij de Marechaussee

Marechaussee is een grote werkgever binnen Nederland. Als werknemer van Marechaussee ben je een politieagent maar tevens ook militair. Je kunt werkzaam zijn in Nederland maar ook buiten de landsgrenzen. Natuurlijk ontvang je een prima salaris, zelfs al tijdens het volgen van een opleiding. En voor het volgen van opleidingen krijg je volop ruimte binnen de Marechaussee. Misschien zit je nog op school en lijkt het werken bij de Marechaussee je wel wat. In dat geval is het lopen van een stage bij de Koninklijke Marechaussee een goede optie.

Actuele vacatures

Via onderstaande overzicht krijg je een goed beeld van de actuele vacatures binnen de Marechaussee. Bij de meeste vacatures kan je zelfs direct online solliciteren. De actuele vacatures zijn momenteel:

Vacatures van Indeed

Bron: ministerie van Defensie

Voorlichtingsdagen

De Koninklijke Marechaussee organiseert Infodagen en ook Voorlichtingsdagen. Tijdens de Voorlichtingsdagen van de Marechaussee krijg je voorlichting en uitleg over de mogelijkheden van werken bij de Marechaussee en hoe je kunt solliciteren op een functie. Kom meer te weten over de Voorlichtingsdagen van de Marechaussee.

Meer informatie