Koninklijke Landmacht

Overzicht actuele vacatures

Een van de onderdelen van de Nederlandse defensie is de Koninklijke Landmacht die zich inzet voor het handhaven of brengen van vrede en veiligheid op het land. Ook wordt de Landmacht ingezet bij gevechtsoperaties of het bieden van humanitaire hulp tijdens rampen. Een grote organisatie zoals de Landmacht heeft op elk moment vele openstaande vacatures. Alle actuele vacatures zijn onderstaand te vinden. Kom ook meer te weten over de mogelijkheden die je hebt bij de Landmacht en waarom het verstandig is de Infodagen te zoeken.

Werken bij Landmacht

Werken bij de Landmacht is vaak uitdagend en avontuurlijk. Wist je dat er circa 20.000 mensen werken bij de Landmacht? Het gaat hierbij natuurlijk om gevechtsfuncties. Maar ook technici, artsen, administratief personeel, communicatiespecialisten en ga zo maar door zijn werkzaam bij de Landmacht. Landmacht biedt een prima salaris waarbij je ook nog eens de kans krijgt diverse opleidingen te volgen. Ook stage lopen bij de Landmacht is mogelijk, op de Stagebank staan altijd vele honderden stages die ingevuld dienen te worden.

Vacatures

Op elk gewenst moment kan je de vacatures bekijken die openstaan bij de Landmacht. In onderstaande overzicht vind je een aanzienlijk deel van de actuele vacatures bij de Landmacht:

Vacatures van Indeed

Bron: ministerie van Defensie

Infodagen

Infodagen zijn voorlichtingsdagen die worden georganiseerd door de Landmacht. Tijdens de Infodagen krijg je uitleg over bepaalde functies en wat er nodig is om te kunnen solliciteren. Zo weet je precies of een functie wel bij je past en wat je moet doen voor een geslaagde sollicitatie. Er worden ieder jaar honderden Infodagen georganiseerd die gratis te bezoeken zijn. Meer over de voorlichtingsdagen vind je in het artikel Infodagen.

Landmachtdagen

Twee keer in de drie jaar worden de Landmachtdagen georganiseerd. Tijdens de Landmachtdagen vinden in het hele land activiteiten plaats waarbij de Landmacht aan het volk toont wat ze kunnen en wat ze doen. Ook speelt de werving van nieuw personeel een belangrijke rol en kan je tijdens de Landmachtdagen dus prima meer informatie opdoen over het werken bij defensie.

Meer informatie