Home » Belgian Air Force Days

Belgian Air Force Days

Last update: 25-10-2017

De tegenhanger van de Luchtmachtdagen in Nederland zijn de Belgian Air Force Days, ook wel BAFDays genoemd. De Belgische Luchtmacht zal gedurende twee dagen een geweldig programma voorschotelen dat bol staat van prachtige vliegtuigen, actie en spektakel. De Belgian Air Force Days vinden in 2018 plaats op het vliegveld van Kleine-Brogel in Peer. Kom alles te weten over de Belgian Air Force Days waaronder de datum, openingstijden en programma, kaartverkoop, de locatie en bereikbaarheid.

Belgian Air Force Days 2018

De Belgische Luchtmacht beschikt over bijzonder mooi materieel wat normaliter niet voor iedereen zomaar te zien is. Tijdens de Belgian Air Force Days opent de Luchtmacht haar deuren en kunnen de bezoekers genieten van prachtige vliegtuigen, airshows, luchtacrobatiek en ander spektakel. Er zullen niet alleen moderne vliegtuigen deelnemen aan de shows, ook historische exemplaren doen mee. De Belgian Air Force Days zijn uitermate populair en iedere editie weet het dan ook tienduizenden bezoekers te trekken. Overigens wordt in België de Luchtmacht anders genoemd, namelijk Luchtcomponent van de Belgische Strijdkrachten.

Datum 2018

De Belgian Air Force Days staan in 2018 weer op het programma. De datums waarop het evenement plaatsvindt zijn zaterdag 8 en zondag 9 september 2018. Normaal gesproken zullen de Belgian Air Force Days eens per twee jaar plaatsvinden, op wisselende locaties.

Programma en tijden

Tijdens de Belgian Air Force Days pakt natuurlijk de Belgische Luchtmacht flink uit met eigen vliegtuigen. Maar er zullen ook formatie uit binnen- en buitenland vliegshows geven. De poorten van de vliegbasis zullen op beide dagen geopend zijn om 9.30 uur waarna er de hele dag een spectaculair programma zal volgen. Rond 18.30 uur zijn de Belgian Air Force Days weer ten einde. Opgesomd zijn de openingstijden voor het publiek dus als volgt:

  • Zaterdag 8 september: 9.30 - 18.30 uur
  • Zondag 9 september: 9.30 - 18.30 uur
  • Voor vliegtuigspotters geldt op vrijdag 7 en maandag 10 september dat de entree is tussen 6.00 en 9.00 uur. Het programma is dan afgelopen op het moment dat het laatste vliegtuig aangekomen dan wel vertrokken is.

Kaartverkoop

Om de Belgian Air Force Days bij te wonen kan je een kaartje kopen. De ticketprijzen bedragen € 10,- wanneer je ze online koopt via de website van het evenement. Aan de dagkassa betaal je € 15,- voor een ticket. Een combiticket voor beide dagen toegang kost € 18,- per persoon. Kinderen onder de 12 jaar, militairen (neem je pas mee) en gehandicapten inclusief een begeleider mogen gratis naar binnen. Gehandicapten moeten wel eerst een formulier invullen via de website van de Belgian Air Force Days.

Bereikbaarheid

De locatie van de Belgian Air Force Days 2018 is vliegbasis Kleine-Brogel in Peer, een gemeente niet ver ten zuiden van de stad Eindhoven. De vliegbasis is gelegen aan de Onze-Lieve-Vrouwlaan te Peer. Er zijn voldoende parkings nabij de Belgian Air Force Days, welke met borden zullen zijn aangegeven. Veel bezoekers kiezen voor een hotelovernachting in de omgeving van de vliegbasis:

Reactie plaatsen

Reacties

Louis Wouters
6 dagen geleden

Ik heb drie tickets nodig.
Ik .zelf ben mindervalde,v:-)ergezeld door mijn echtgenote en schoonzuster.Beschik over vervoer. Ben zelf minder mobiel. B.en ook lid vqn de vrienden
Programma van de luchtmacht

Rianne Halfwerk-Ooms
16 dagen geleden

Vanaf wanneer kun je de tickets kopen?

HUYS ARSENE - DE SMET MAGDA
een maand geleden

Graag reservatie TWEE tickets voor de Belgian Air Force days op ZATERDAG 8 SEPTEMBER 2018 in Kleine Brogel PEER.
Huys Arsène 05.07.1940
De Smet Magda 08.04.1946
Met dank en graag bevestiging van dit bericht.

Heidi Steegmans
2 maanden geleden

Beste,


Graag had ik tickets besteld,ben mindervalide en volgens u website moet ik hiervoor formulier invullen?
Waar vind ik Dit?

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groeten,

Steegmans Heidi

loos pieter
2 maanden geleden

Zijn er ook VIP plaatsen op de tribune te koop ?

W Zuijderduijn
2 maanden geleden

Kun je al tickets kopen via de site ?
Of wanneer start de verkoop?

ProBuss Equipment
5 maanden geleden

Beste, zijn er standhouders aanwezig en/of kunnen we een stand huren? graag info naar info@probuss.nl

Hobbycar Modelbouw
7 maanden geleden

Beste, Zijn er op de Air force dagen ook standhouders aanwezig ? wij hebben namelijk ook op de Luchtmachtdagen Gilze Rijen en Leeuwarden gestaan met Modelbouw en aanverwante artikelen.
Vriendelijke groet,
Annie Verstijnen Hobbycar Modelbouw Tilburg Nederland

Campo
8 maanden geleden

Beste,
Zijn er op de BAF-Days 2018 ook Friends of the Airforce-tickets te verkrijgen?
Mvg
Campo