Home » Oostwold Airshow

Oostwold Airshow 2017: tickets en programma

e31f8a3bdf3642c2a80b3be1106fa6bf.jpg

In het noordoosten van Nederland, om precies te zijn in Oostwold, vindt een van de leukste vliegshows van ons land plaats. De Oostwold Airshow wordt om het jaar georganiseerd, iedere oneven jaar tijdens Pinksteren schitteren de vliegtuigen in de Groningse lucht. Kom alles te weten over de Oostwold Airshow 2017 waaronder informatie over de vliegshows en programma, openingstijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotelovernachtingen.

Oostwold Airshow

Prachtige vliegtuigen bekijken op de grond en in actie in de lucht; dat is de Oostwold Airshow. De ongedwongen sfeer en het spektakel zorgen voor een weekend dat je niet snel zult vergeten. Oostwold Airshow wordt steevast door een grote schare fans bezocht en iedere editie pakt de organisatie weer uit met aansprekende vliegteams. Behalve de vliegshows en static show zijn er ook marktkraampjes waar je als vliegtuigliefhebber allerlei leuke spullen kunt kopen. De eerstvolgende editie van Oostwold Airshow is gedurende het Pinksterweekend van 2017, oftewel op zondag 4 en maandag 5 juni 2017.

Programma en tijden

Behalve tal van vliegshows vinden er ook activiteiten plaats op de grond. Zo is er een Airmarket waar je van alles kunt kopen op het gebied van vliegtuigen en aanverwante artikelen. Uiteraard mag ook de static show niet ontbreken waarbij je de vliegtuigen op de grond kunt bewonderen. Oostwold Airshow biedt wederom een programma aan voor jong en oud. Waarschijnlijk zal het programma op de zondag duren van 10.00 tot 17.00 uur. Het maandagprogramma duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

Om Oostwold Airshow bij te wonen kunnen via de website van het evenement tickets worden gekocht. Er kan worden gekozen uit dagtickets en combitickets. Een dagticket voor de zondag kost € 14, een dagticket voor maandag € 18 per persoon. Beide dagen toegang heb je wanneer je een combiticket koopt ter waarde van € 25 per persoon. Eventueel is het ook mogelijk om kaarten te kopen aan de dagkassa, maar deze zijn wel wat duurder. Wie vroeg online tickets koopt (early bird) bespaart nog enkele euro's op de kosten.

Bereikbaarheid Oostwold Airshow

Oostwold Airshow vindt plaats op Vliegveld Oostwold wat is gelegen aan het adres Polderweg 28. Oostwold is ten oosten van de stad Groningen gelegen. Nabij het vliegveld zullen speciale parkeerterreinen worden ingericht waarnaar je middels borden worden geleid. En anders kan er altijd overnacht worden in een hotel in de buurt:

Reactie plaatsen

Reacties

S.Simens
5 maanden geleden

Misschien is het iets om pendel diensten uit te voeren van station Winschoten naar Oostwold en weer terug.
Zo kunnen mensen die dit evenement willen bijwonen ook in deze Oostelijke hoek komen.
Deze vliegshow is schitterend om naar te kijken.

Er gaat niets boven Groningen
5 maanden geleden

Het openbaar vervoer hoeft hier echt niet uitgevonden te worden hoor. Wat minder subsidie naar de Randstad en wat meer geld voor "het Noorden" dat is het probleem!

Willem Hageman
5 maanden geleden

Waar en hoe bestel ik een e-ticket voor de show op zondag 1ste Pinksterdag?

Wel veel ticket info gelezen en dat de site problemen vertoonde, maar nergens een antwoord op mijn vraag.

Amsterdamned
5 maanden geleden

Jammer dat dit in een uithoek van Nederland wordt gehouden waar het openbaar vervoer nog moet worden uitgevonden.

Charles Philippe Kessels
7 maanden geleden

Heel fijn dat er kaarten afgebeeld worden waar het vliegveld ligt. Heel fijn dat er voor parkeerplaatsen wordt gezorgd, maar in deze tijd hoeft er blijkbaar niet gedacht te worden aan mensen die ook eens naar zo'n evenement willen en aangewezen zijn op openbaar vervoer. HEEL JAMMER!!!!

H C Hallie
een jaar geleden

Inzake bereikbaarheid:
ik mis al jaren een beschrijving over de bereikbaarheid van het vliegveld per openbaar vervoer. Wellicht een pendeldienst zoals bij de luchtmacht open dagen?
M.vr.gr.,
H C Hallie