Oostwold Airshow

Zondag 9 en Maandag 10 juni 2019

Last update: 26-04-2019

Er is nog niets bekend over Oostwold Airshow 2020

In het noordoosten van Nederland, om precies te zijn in Oostwold, vindt een van de leukste vliegshows van ons land plaats. De Oostwold Airshow wordt om het jaar georganiseerd, iedere oneven jaar tijdens Pinksteren schitteren de vliegtuigen in de Groningse lucht. Oostwold Airshow is met circa 25.000 bezoekers de grootste burgerluchtvaartshow van Nederland. Kom alles te weten over de Oostwold Airshow 2019 waaronder informatie over de vliegshows en programma, openingstijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotelovernachtingen.

Datum en tijden 2019

Prachtige vliegtuigen bekijken op de grond en in actie in de lucht; dat is de Oostwold Airshow. De ongedwongen sfeer en het spektakel zorgen voor een weekend dat je niet snel zult vergeten. De eerstvolgende editie van Oostwold Airshow is gedurende het Pinksterweekend van 2019, oftewel op zondag 9 en maandag 10 juni 2019. Waarschijnlijk zal het programma op de zondag duren van 10.00 tot 17.00 uur. Het maandagprogramma duurt van 9.00 tot 17.00 uur.

Vliegshows en static show

Oostwold Airshow wordt steevast door een grote schare fans bezocht en iedere editie pakt de organisatie weer uit met aansprekende vliegteams. Behalve de vliegshows kan je ook genieten van activiteiten op de grond. Uiteraard mag ook de static show niet ontbreken waarbij je de vliegtuigen op de grond kunt bewonderen. Oostwold Airshow biedt wederom een programma aan voor jong en oud. 

Airmarket

Een ander hoogtepunt van Oostwold Airshow is de Airmarket waar je van alles kunt kopen op het gebied van vliegtuigen en aanverwante artikelen. Als vliegtuigliefhebber kom je zeker aan je trekken bij de vele leuke marktkraampjes. Op de Airmarket vind je onder andere typische luchtvaartartikelen zoals kleding, tekeningen, modellen, luchtvaartgames, tijdschriften en boeken, bouwplaten en software. Ook verschillende demo-teams presenteren zich met een eigen stand.

Tickets en kaartverkoop

Om Oostwold Airshow bij te wonen kunnen via de website van het evenement tickets worden gekocht. Er kan worden gekozen uit dagtickets en passe-partouts voor beide dagen:

  • Passe-partout: € 29
  • Passe-partout voor kinderen (tot 12 jaar): € 15
  • Zondag voor kinderen (tot 12 jaar): € 9
  • Maandag: € 23
  • Maandag voor kinderen (tot 12 jaar): € 12

Stand huren

Als je zelf ook wilt exposeren op de Airmarket is het mogelijk een stand te huren. Dit kan al voor een bedrag van € 125 voor twee dagen inclusief btw. De kraam is drie meter breed. Wil je het groter aanpakken? Er is ook een mogelijkheid een opvallende pagodetent te huren.

Bereikbaarheid Oostwold Airshow

Oostwold Airshow vindt plaats op Vliegveld Oostwold wat is gelegen aan het adres Polderweg 28. Oostwold is ten oosten van de stad Groningen gelegen. Nabij het vliegveld zullen speciale parkeerterreinen worden ingericht waarnaar je middels borden worden geleid. En anders kan er altijd overnacht worden in een hotel in de buurt: