Nacht van de Militaire Muziek

Zaterdag 21 maart 2020

Last update: 23-09-2019

Tijdens de Nacht van de Militaire Muziek kan je genieten van marsmuziek, klassieke muziek, Big Bandmuziek, dansmuziek, latin en vele andere soorten militaire muziek. Volop muziekstijlen en de kans om veel mensen te ontmoeten; alle ingrediënten voor een bijzondere avond zijn er. Kom meer te weten over de Nacht van de Militaire Muziek 2020 zoals de ticketverkoop, festivaltijden en bereikbaarheid.

Tientallen optredens en honderden musici

In Nederland is er geen gelijke qua militaire muziek. Er treden honderden musici op tijdens circa 35 optredens. Behalve muziek kunnen de bezoekers ook genieten van een hapje of een drankje. De locatie, het Nationaal Militair Museum, is de perfecte locatie voor dit muzikale festival. Diverse voertuigen en vliegtuigen zijn sfeervol aangelicht en brengen je geheel in de militaire sfeer. 

Datum en tijden 2020

De Nacht van de Militaire Muziek vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020. De deuren van het Nationaal Militair Museum openen om 18.30 uur waarna het festival zal beginnen om 19.30 uur. Rond 23.30 uur zijn de meeste optredens afgelopen en kan je nog tot 00.30 uur genieten in de Big Band Tent. 

Fotocredits: Anne Reitsma

Ticketverkoop

Een toegangsbewijs tot de Nacht van de Militaire Muziek is te koop via de website van het Nationaal Militair Museum. Een ticket kost € 17,50 per persoon. Het toegangsticket biedt toegang tot alle onderdelen in het museum, voor workshops moeten aparte tickets worden gekocht. Grotere groepen (minimaal 20 tickets) ontvangen een korting. Inmiddels zijn alle tickets al uitverkocht.

Bezoeken Nacht van de Militaire Muziek

Het adres van het Nationaal Militair Museum is de Verlengde Paltzerweg 1 te Soest. Het is mogelijk om gratis te parkeren bij het museum. Wie met het openbaar vervoer reist kan met de bus vanaf treinstation Amersfoort reizen.