Luchtmachtdagen App

Download de gratis app

Last update: 07-01-2019

Let op: op dit moment is de Luchtmachtdagen app nog niet beschikbaar!

Ga je naar de Luchtmachtdagen en wil je exact weten hoe het programma eruitziet gedurende de twee dagen? Defensie heeft een speciale Luchtmachtdagen App gelanceerd waarmee je gedurende het hele bezoek op de hoogte blijft van de vliegshows en andere programma onderdelen. De Luchtmachtdagen App is gratis te downloaden. Kom te weten waar je de Luchtmachtdagen App kunt vinden en hoe je deze kunt downloaden.

De Luchtmachtdagen

Gedurende twee dagen bezoeken honderdduizenden mensen de gratis Luchtmachtdagen. Het hoogtepunt van de Luchtmachtdagen wordt natuurlijk gevormd door de spectaculaire vliegshows waaraan vliegtuigen en formaties uit de hele wereld meedoen. Je wilt natuurlijk niks missen en daardoor is het cruciaal dat je goed op de hoogte bent van het programma van de Luchtmachtdagen.

Luchtmachtdagen App

De Koninklijke Landmacht heeft een eigen applicatie laten ontwikkelen waarmee je gedurende je bezoek continu het laatste nieuws en programma kunt raadplegen. Het kan namelijk voorkomen dat het programma gedurende de dag nog wordt gewijzigd. De Luchtmachtdagen App is helemaal gratis en verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Op de Luchtmachtdagen App zie je behalve het programma ook informatie over de plattegrond, openingstijden, bereikbaarheid, enzovoorts.

Downloaden App

Het downloaden van de Luchtmachtdagen App is mogelijk wanneer je beschikt over een smartphone. Heb je een Android smartphone? Ga dan naar de Google Play Store. Apple gebruikers kunnen dan weer de Luchtmachtdagen App terugvinden in de Apple App Store. Typ in de zoekbalk ‘Luchtmachtdagen’ in een je zult de gratis applicatie vinden. Na het downloaden is de applicatie direct klaar voor gebruik.

Gratis livestream

Als je de Luchtmachtdagen niet kan bijwonen is er nog een elektronisch hulpmiddel waarmee je toch kunt genieten van de vliegshows. De Luchtmachtdagen worden namelijk via een gratis livestream uitgezonden op de website van Defensie. Dus ook vanuit de luie stoel mis je geen seconde van het spektakel.

Overige bezoekersinformatie