Landmachtdagen Heerlen

Programma en locatie 2018

Last update: 18-03-2019

Heerlen is een van de steden waar tijdens de Landmachtdagen een publieksevenement wordt georganiseerd. Het evenement vindt op een andere datum plaats dan de meeste andere publieksevenementen. In Heerlen is namelijk de koppeling gezocht met de Euregionale Veiligheidsdag. Kom meer te weten over locatie, tijden, programma en bereikbaarheid van de Landmachtdagen in Heerlen.

Datum 2018

De Landmachtdagen in Heerlen vinden plaats op zaterdag 12 mei 2018. Hierdoor vindt het evenement in Heerlen op een andere dag plaats dan in de meeste andere steden.

Tijden en programma

Het programma duurt van 10.30 tot 16.00 uur. Tijdens het programma kunnen bezoekers genieten van demonstraties en kunnen ze deelnemen aan een interactief programma met volop ruimte voor bijvoorbeeld het stellen van vragen aan de aanwezige militairen.

Locatie en bereikbaarheid

Het publieksevenement van de Landmachtdagen vindt plaats op de locatie Bongerd. Deze locatie is midden in de Heerlense binnenstad gelegen. Vanwege de ligging zijn de Landmachtdagen dus perfect met de trein of bus bereikbaar. Bezoekers per auto kunnen parkeren in een van de parkeergarages in de omgeving van Bongerd.

Fotocredits: defensie

Gratis te bezoeken

De publieksevenementen van de Landmachtdagen zijn gratis te bezoeken. Tickets kopen is dus niet nodig.