Classic Cars & Aeroplanes

Zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020

Last update: 18-12-2019

Breda International Airport, in de volksmond beter bekend als Seppe Airport, staat tijdens het weekend van Classic Cars & Aeroplanes geheel in het teken van klassieke auto's en vliegtuigen. What's in a name toch? Bezoekers kunnen hun hart ophalen met maar liefst honderden verschillende klassieke modellen. Kom meer te weten over de programmatijden van Classic Cars & Aeroplanes 2020, hoe je tickets kunt kopen en hoe de bereikbaarheid van het evenement is geregeld.

Datum en openingstijden 2020

Classic Cars & Aeroplanes duurt maar liefst twee dagen en vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020. Met een beetje geluk kan je dus genieten van een heerlijk zomerse vliegshow. De openingstijden zijn als volgt:

  • Zaterdag 20 juni 2019: 10.00 - 18.00 uur
  • Zondag 21 juni 2019: 10.00 - 18.00 uur

Programma

Het programma van Classic Cars & Aeroplanes is uitermate divers. Behalve honderden klassieke auto's, motoren en bromfietsen zijn er natuurlijk de oldtimer vliegtuigen en zweefvliegtuigen. Neem deel aan rondvluchten, ballonvaarten of profiteer van leuke fotomomenten en toerritten. Classic Cars & Aeroplanes is vooral een leuk familie-event waarbij ook de kleintjes zich opperbest zullen vermaken. Zo zijn er een springkussen, de mogelijkheid je te laten schminken, volop gezellige stands en kraampjes, live muziek en ga zo maar door.

Ticketverkoop

Er is nog niets bekend over de ticketverkoop voor 2020

Classic Cars & Aeroplanes is één van de meest voordelige evenementen om te bezoeken. Zo kost een toegangsticket voor iedereen vanaf 7 jaar slechts € 5 per persoon. Een familiekaart voor 4 personen waarvan 2 volwassenen (boven de 17 jaar) kost dan maar slechts € 10. Kaarten zijn aan de deur te koop in Vliegend Museum Seppe.

Bezoeken Classic Cars & Aeroplanes

Breda International Airport ligt bij het dorp Bosschenhoofd langs de snelweg A58 (afslag 21). De ingang van Classic Cars & Aeroplanes is bij Vliegend Museum Seppe dat is gelegen aan de Pastoor van Breugelstraat 93e te Bosschenhoofd. Er zijn diverse parkeerterreinen voor de bezoekers aangeduid. Op enkele honderden meters loopafstand zijn bushaltes gelegen welke verbindingen vormen met bijvoorbeeld het NS treinstation van Oudenbosch.