Busreis Luchtmachtdagen

Voordelige bustickets van en naar Volkel

Last update: 01-05-2019

De ideale manier om de Luchtmachtdagen te bezoeken is door gebruik te maken van speciale busreizen die vertrekken vanuit het hele land. De bus stopt bij de Spottersplek, dus dichterbij de ingang kan je niet komen. Je kunt zelf een opstap- en uitstapplaats uitkiezen op een locatie in de buurt van waar je woont. Een retourticket is al verkrijgbaar vanaf € 10. De busreizen worden verzorgd door Concertvervoer.

Direct boeken

Via onderstaande link kan je je postcode invullen om te zien waar er een bus in de buurt vertrekt en hoeveel een retourticket kost:

Vertrektijden

De vertrektijden van de heenreis zijn afhankelijk van de opstapplaats. Een verder weg gelegen opstapplaats kent vroegere opstaptijden. De bus arriveert op tijd bij de Luchtmachtdagen. De terugreis vangt aan om 18.30 uur zodat je geen minuut van het spektakel hoeft te missen.

Nieuwe opstapplaats aanvragen

Het is mogelijk om een nieuwe opstapplaats aan te vragen wanneer er geen geschikte opstapplaats tussen staat. Voorwaarde is dat je dan voor 10 personen of meer moet reserveren.

Tickets per e-mail

Direct na het afronden van de bestelling ontvang je per email de tickets. Op vertoon van deze bustickets kun je in de bus stappen.

Groepskorting

Als je bestelt voor 15 of meer personen is het mogelijk om groepskorting te krijgen.

Rolstoelgebruikers

Indien je met een rolstoel mee wilt in de bus dien je dit van te voren even aan te geven. Concertvervoer zal vervolgens kijken of er een rolstoel-vriendelijke bus (met lift) kan worden ingezet op de betreffende route.

Overige bezoekersinformatie