Home » Bereikbaarheid Luchtmachtdagen

Bereikbaarheid Volkel

Auto, parkeren, openbaar vervoer en hotels

Last update: 07-01-2019

De Luchtmachtdagen zijn een enorm groots opgezet evenement en telkens goed voor honderdduizenden bezoekers. Vanwege drukte is het verstandig om je bezoek goed voor te bereiden. Kom meer te weten over de ligging, parkeermogelijkheden, de bereikbaarheid per openbaar vervoer en het eventueel boeken van een hotelkamer.

Ligging Vliegbasis Volkel

Vliegbasis Volkel is ten oosten van de gemeente Uden gelegen:

  • Adres: Zeelandsedijk 10
  • Postcode: 5408 SM Volkel
  • Telefoonnummer: 0413-276911

Bereikbaarheid per auto

Vliegbasis Volkel is het best te bereiken via de autosnelweg A50. Neem hiervoor afslag 13 (Volkel) en rijd via de N264 verder totdat je bij Vliegbasis Volkel bent. 

Parkeren 

Het is nog niet bekend hoe het parkeerbeleid zal worden tijdens de Luchtmachtdagen. Vermoedelijk worden er meerdere grote parkeerterreinen ingericht waar je mogelijk een laag parkeerbedrag voor moet betalen. Ook zijn er zeer waarschijnlijk weer speciale parkeerkaarten voor mindervaliden.

Openbaar vervoer

Volkel en de nabijgelegen stad Uden beschikken niet over een treinstation. De kans bestaat dat er speciale busdiensten worden opgezet waarmee kan worden gependeld naar bijvoorbeeld treinstations in de omgeving. Zodra hier meer over bekend is volgt hier meer informatie.

Hotelovernachting Luchtmachtdagen

Veel bezoekers van de Luchtmachtdagen willen allebei de dagen bijwonen om zodoende niks van het spektakel te missen. Voor wie van verder weg komt is het op en neer reizen inclusief verkeersdrukte geen prettig vooruitzicht. Om reistijd te besparen en om lekker uitgerust de Luchtmachtdagen te bezoeken kan je een hotelkamer boeken in de omgeving van Vliegbasis Volkel en Uden. De dagen voor de start van de Luchtmachtdagen kan je vanuit je hotel zelfs meegenieten van de oefendagen! Via onderstaande kan je een overzicht van voordelige en goede hotels in de omgeving van de Luchtmachtdagen 2019 vinden:

Overige bezoekersinformatie