Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde

6 - 7 juli 2019

Last update: 20-06-2019

In het Belgische Koksijde vindt in juli 2019 weer het Belgisch Kampioenschap Luchtacrobatie plaats. Bezoekers kunnen genieten van bijzondere vliegteams die de meest spectaculaire capriolen uithalen in de lucht. We zochten uit op welke datum het Belgian Open Aerobatic Championship plaatsvindt en hoe de bereikbaarheid is geregeld.

Datum en tijden 2019

Het Belgian Open Aerobatic Championship in Koksijde vindt plaats op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli 2019. Op beide dagen duurt het evenement van 10.00 tot 18.00 uur.

Programma

Op deze dag worden verschillende vaardigheden en acro-programma's van piloten beoordeeld door een jury. 

Het volledige programma van het Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde 2019 is op dit moment nog niet bekend. We zullen dit hier vermelden zodra er meer bekend is.

Gratis toegankelijk

Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde is een gratis toegankelijk evenement. Wel is het noodzakelijk om vooraf je toegangsbewijs te registeren.

Bezoeken Belgian Open Aerobatic Koksijde

Belgian Open Aerobatic Championship Koksijde vindt plaats aan de Ten Bogaerdelaan in Koksijde bij de lokale vliegbasis. Hier zijn parkings aangeduid voor de bezoekers per auto. Het parkeren kost € 5 per voertuig. De fietsenparking is wel geheel gratis. Nabij de ingang vind je ook een bushalte.