BAB Day - Beauvechain Air Base Day

10 april 2019

Last update: 18-12-2019

Er is nog niets bekend over Beauvechain Air Base Day 2020

In het Belgische Beauvechain vindt op 10 april 2019 de BAB Day plaats, ook wel bekend als de Beauvechain Air Base Day. Tijdens dit evenement worden verschillende eenheden en toestellen van de Belgische Luchtmacht uitgebreid voorgesteld aan de bezoekers. Kom alles te weten over Beauvechain Air Base Day 2019 waaronder informatie over ticketverkoop, bereikbaarheid en programmatijden.

Datum en tijden 2019

De Beauvechain Air Base Day vindt plaats op woensdag 10 april 2019. De openingstijden van het evenement zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Programma

Tijdens Beauvechain Air Base Day ligt de nadruk vooral op de toestellen die normaliter zijn gestationeerd op de vliegbasis te Beauvechain. Dit zijn bijvoorbeeld NH90 helikopters, SF260 Marchetti vliegtuigen en de A109. Het hoogtepunt vormen de zogenoemde vliegshows en vliegdemonstraties plus de bijbehorende static show. Ook worden verschillende eenheden gepresenteerd aan het publiek. Tevens zullen er nog diverse andere partijen en burgerverenigingen met een band met de basis of luchtmacht aanwezig zijn. Tenslotte is er nog een markt met diverse interessante stands om te bezoeken.

Bron: babday.be

Gratis toegankelijk

Beauvechain Air Base Day is al te bezoeken tegen een zeer gering tarief. Volwassenen betalen slechts € 5 voor de toegang, terwijl kinderen onder de 12 gratis naar binnen mogen. Ook militairen in uniform profiteren van gratis toegang.

Bezoeken Beauvechain Air Base Day

De BAB Day vindt plaats op de Beauvechain Air Base gelegen in het gelijknamige Beauvechain (Bevekom). Het adres van de luchtbasis is Rue de la Grande Lecke 5. In de nabijheid van de luchtbasis zullen wegwijzers je de goede richting op sturen. Parkeren is mogelijk nabij het terrein van Beauvechain Air Base Day.