Home » Volkel in de Wolken

Volken in de Wolken

Last update: 25-10-2017

Waarschijnlijk houdt Volkel in de Wolken op te bestaan. Er zal dus geen editie plaatsvinden in 2018!

Een van de mooiste vliegshows van Nederland en België beleefde je ieder jaar in Volkel waar Volkel in de Wolken wordt georganiseerd. Bezoekers konden genieten van bijzondere vlieg- en luchtshows, maar ook het randprogramma is erg leuk. Volkel in de Wolken organiseert in 2017 wederom een uitgebreide vliegshow waarbij veel te beleven is voor jong en oud. Kom meer te weten over Volkel in de Wolken 2017 waaronder tickets en kaartverkoop, programma en openingstijden, locatie en bereikbaarheid.

Volkel in de Wolken 2017

Het dorp Volkel ligt in Noord-Brabant en beschikt over een vliegveld. Tijdens Volkel in de Wolken wordt dit vliegveld als uitvalsbasis gebruikt voor een gezellige dag. Na een jaar afwezigheid zijn er volop vliegshows, dus dat betekent weer genieten van formatievluchten, flypasts en ga zo maar door. Ook zijn er nog diverse activiteiten op de grond en kan er bijvoorbeeld een helikoptervlucht worden beleefd. Volkel in de Wolken is op zondag 28 mei 2017.

Programma en tijden

De publiekstrekker van Volkel in de Wolken zijn natuurlijk de vliegshows. Wat is er nou mooier dan de vliegtuigen te bekijken in volle actie. De deuren van Volkel in de Wolken gaan open vanaf 10.00 uur open en ook op de grond is veel te beleven. Wat te denken van de Dronezone, Highland Games, rondvluchten, thema park en luchtballonnen. Op Volkel in de Wolken worden waarschijnlijk ook weer speciale kinderactiviteiten georganiseerd. Als je zelf een stand wilt bemannen dan is dit ook mogelijk wanneer je vooraf contact opneemt met het organisatiebureau. Volkel in de Wolken is rond 18.00 uur weer afgelopen.

462a85a61aac4f5bb7d6ccb524e284c8.jpg

Kaartverkoop

De tickets voor het evenement zijn te koop via de ticketshop op de website van Volkel in de Wolken. De kosten voor een bezoek aan Volkel in de Wolken zijn als volgt:

  • Veldplaats (jonger dan 12 jaar): gratis
  • Veldplaats (12 jaar en ouder): € 8,80
  • Tribuneplaats (4 tot en met 11 jaar): € 15,80
  • Tribuneplaats (12 jaar en ouder): € 20,80

Bereikbaarheid

Volkel ligt niet ver van Uden en afslag 13 van de snelweg A50. Je kunt voor € 2,- de hele dag je voertuig parkeren, regelaars wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Qua openbaar vervoer is het dorp lastiger te bereiken, er is bijvoorbeeld geen eigen treinstation. Wel zijn er mogelijkheden om te overnachten: