Home » Breda Airshow

Breda Airshow

Last update: 21-11-2017

Er is nog geen informatie bekend over de VSV Breda Airshow 2018.

De VSV Breda Airshow is een vliegshow die ook wel bekend staat als de Seppe Airshow. Het evenement wordt georganiseerd op Breda International Airport. De Breda Airshow vindt niet ieder jaar plaats, maar in 2017 is het gelukkig weer zover. Bezoekers kunnen weer genieten van gratis vliegshows. Kom alles te weten over Breda Airshow 2017 waaronder informatie over programma, tijden en bereikbaarheid.

Breda Airshow

Vliegtuigen, straaljagers, helikopters, luchtacrobatiek, vliegteams uit Nederland en buitenland, ballonvaart, enzovoort. Breda Airshow verdient met recht een positie in de top van de Nederlandse vliegshows. Het evenement wordt iedere editie bezocht door circa vijftienduizend bezoekers en de kritieken zijn altijd weer lovend. Zoals gewoonlijk vindt het evenement plaats op Seppe Airport wat in de gemeente Bosschenhoofd ligt. De volgende editie van de Breda Airshow vindt plaats op zaterdag 2 september 2017.

Programma en tijden

Het programma inclusief de tijden ziet er als volgt uit in 2017:

  • 9.30 uur: opening parkeerterrein
  • 10.00 uur: opening terrein Breda Airshow en Static Line
  • 12.00 - 12.15 uur: opening airshow
  • 12.00 - 13.30 uur: display block 1
  • 13.30 - 14.30 uur: pauze
  • 14.30 - 16.00 uur: display block 2
  • 18.00 uur: sluiting van het terrein

Vliegteams

Een overzicht met alle deelnemende vliegteams is te raadplegen in het overzicht op de website van de vliegshow.

Gratis te bezoeken

Breda Airshow was voorgaande jaren telkens gratis te bezoeken. Ook was het evenement toegankelijk voor alle leeftijden.

Bereikbaarheid Breda Airshow

Breda Airshow vindt plaats op Seppe Airport, wat aan de Pastoor van Breugelstraat 93 in Bosschenhoofd is gelegen. Er is een parkeerterrein aanwezig waar je voor € 7,50 per dag kunt parkeren tijdens Breda Airshow. Een bezoek met de trein wordt afgeraden vanwege het feit dat er slechts een beperkte capaciteit is in de pendelbussen die het vliegveld verbinden met het treinstation van Roosendaal. Diverse bezoekers kiezen voor een hotelovernachting in Breda:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.